Badbesök och ny sele

Så här ser det ut när det är dags för bad i familjen. Ligger inte Singoallas bro över badkaret så går hon runt, runt kanten tills hon antingen ramlar i eller blir bortsjasad för att hon försöker slicka i sig skummet. Så räkna inte med att få vara ifred i badrummet om ni är på besök :)



Så här hittade vi en av hennes möss en kväll, undrar om hon tycker den smakar bättre om den ligger i en skål?



Söta Sara försöker locka fram Singoalla som är på allmänt "springa runt och visa upp alla sina leksaker och oj titta så söt jag är!"-humör.



Gäspningsbilder är så underhållande! Com hem-katten släng dig i väggen! :)



Eftersom hon har växt ut sin kattungesele var det dags för inköp av en ny så att hon har en passande när vi åker till Falkenberg. Det blev en provtur i trapphuset och den verkar passa bra!



I övrigt så har hon börjat ge sig på adventsljusstaken och dess små kransar så det återstår att se hur länge den får stå framme.

Nu blir det att pyssla julkort :)

Studiehjälp

Matte Emma ska sitta och vara skolduktig när Singoalla är vääääldigt sällskaplig av sig. Hon spred ut sig över datorn, över skrivbordet, på ryggstödet. Hon lade sig i knät och ramlade nästan nerför stolen, hon tryckte ner sig mellan skrivbordsskivan och min mage. Söt är hon allt!



Och så gör hon så sköna poser!


Singoalla fyllde 6 månader igår!

Lilltjejen börjar bli stor!
Idag har hon varit väldigt pratsam av sig så vi undrar om könsmognaden börjar smyga sig på eller om hon bara är extra pratglad av sig :)

Här brukar vi förresten hitta henne ibland (om det inte är påsar så är det kartonger):



Favoritleksakerna är ju helt klart de små leopardfärgade tygmössen som hon bär med sig och leker med överallt. Dock börjar de bli lite slitna så vi köpte ett nytt 9-pack. Då ska vi ha totalt 27 stycken, men när vi storstädade hela lägenheten kom vi upp i 22 stycken. Och var de andra har tagit vägen, det har jag ingen aning om, men populära är dem!
Singoallas absoluta favorit är den utan svans (länst upp till höger) och senast idag låg hon bredvid mig i sängen och rullade runt med den mellan tassarna, drog den över ansiktet och kurrade högt. Luddet börjar tyvärr leta sig ut så snart åker sytråden fram för att bevara mjukheten i den lilla musen :)



Och katthjulet det används flitigt! Vi öppnar dörren in till gästrummet/kattrummet så snart vi kommer hem och då springer hon in och tar sig en runda. Numera kan vi höra att hon springer där inne själv också och då känns det all mödan värt! Alla bilturer fram och tillbaka, allt skrik och jämmer, det rinner av en när man märker att hon tycker om den. Härligt!



Nu har vi ju fått lite mer ordning på hobbyrummet också (jaaa, vi har en onödigt stor lägenhet för två personer - men vi tycker det är härligt!). Det blev en tur till Ikea för att införskaffa pysselbord till mig så här ska jag sy, måla, julpyssla och scrapbooka. Just nu blev det en blogg- och pluggplats också, men det är iaf mysigare än att sitta i köket :P Och som den översociala bengalkatt som Singoalla är så måste hon såklart var med där det händer. Annars brukar hon ligga på datorn eller över alla papper, men nu passar hon på att ligga på Emmas stol :)



Och så är ju skrivaren ofantligt spännande! Matte tycker däremot inte att det är riktigt lika roligt när Singoalla försöker fånga pappret när det är på väg IN i skrivaren. Är rädd att hon ska fastna :(



Och veckans finaste bild:



Världens finaste man med världens finaste katt!
Sötnosar :)


Singoalla busar och myser

Det var längesen vi skrev, det är mycket som händer just nu. Det är jobb, det är sjukdom och det är tentapluggande och grupparbete för fulla muggar. Men nu när jag tycker mig ha en halvtimme över så tänkte jag lägga den på att uppdatera Singoallas sida och kompensera uppehållet med massor av bilder. På vissa busar hon, på vissa sover hon men på de flesta är hon mest på upptäcksfärd :)



Vi hade hängt ett lakan över köksdörren för att torka efter stortvätten, men numera är det en av Singoallas favoritleksaker. Hon hoppar upp, försöker klättra lite och när den ramlar ner gömmer hon sig under den för att kunna hoppa fram och attackera när vi minst anar det.



Singoalla sitter och pratar på Thomas axel :)





Singoalla poserar.



Singoalla sover...



... och blir väckt.



Hjälper matte Emma med tentapluggandet. Inte alltför effektivt kanske, men rätt mysigt!







Inte alltför organiserad familjebild, men vi försökte i alla fall :)



Hon älskar att krypa in i plastpåsar men de är numera strikt förbjudna så då gör hon det bästa hon kan av situationen: kryper ner i en tygpåse istället.



Verka funka sådär :)

Kan inte lova datum för nästa bildskörd, men när tiden infinner sig så dyker kanske något mer filmklipp upp, det var ju ett tag sen :)


RSS 2.0