Singoalla fyllde 6 månader igår!

Lilltjejen börjar bli stor!
Idag har hon varit väldigt pratsam av sig så vi undrar om könsmognaden börjar smyga sig på eller om hon bara är extra pratglad av sig :)

Här brukar vi förresten hitta henne ibland (om det inte är påsar så är det kartonger):



Favoritleksakerna är ju helt klart de små leopardfärgade tygmössen som hon bär med sig och leker med överallt. Dock börjar de bli lite slitna så vi köpte ett nytt 9-pack. Då ska vi ha totalt 27 stycken, men när vi storstädade hela lägenheten kom vi upp i 22 stycken. Och var de andra har tagit vägen, det har jag ingen aning om, men populära är dem!
Singoallas absoluta favorit är den utan svans (länst upp till höger) och senast idag låg hon bredvid mig i sängen och rullade runt med den mellan tassarna, drog den över ansiktet och kurrade högt. Luddet börjar tyvärr leta sig ut så snart åker sytråden fram för att bevara mjukheten i den lilla musen :)



Och katthjulet det används flitigt! Vi öppnar dörren in till gästrummet/kattrummet så snart vi kommer hem och då springer hon in och tar sig en runda. Numera kan vi höra att hon springer där inne själv också och då känns det all mödan värt! Alla bilturer fram och tillbaka, allt skrik och jämmer, det rinner av en när man märker att hon tycker om den. Härligt!



Nu har vi ju fått lite mer ordning på hobbyrummet också (jaaa, vi har en onödigt stor lägenhet för två personer - men vi tycker det är härligt!). Det blev en tur till Ikea för att införskaffa pysselbord till mig så här ska jag sy, måla, julpyssla och scrapbooka. Just nu blev det en blogg- och pluggplats också, men det är iaf mysigare än att sitta i köket :P Och som den översociala bengalkatt som Singoalla är så måste hon såklart var med där det händer. Annars brukar hon ligga på datorn eller över alla papper, men nu passar hon på att ligga på Emmas stol :)



Och så är ju skrivaren ofantligt spännande! Matte tycker däremot inte att det är riktigt lika roligt när Singoalla försöker fånga pappret när det är på väg IN i skrivaren. Är rädd att hon ska fastna :(



Och veckans finaste bild:



Världens finaste man med världens finaste katt!
Sötnosar :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0