Film: Gardinlek



Singoalla leker med sin lekställning under en gardin.

Första julen med Singoalla

Julen firade vi hos mamma och pappa Bengtsson i Falkenberg och nervositeten var stor inför tågresan med Singoalla. Dels hur hon skulle hantera resandet och dels om vi skulle bli stillaståendes i flera timmar (man vet ju aldrig med sj i jultider...) Så packningen var full med extra filtar om det blir kallt, handdukar om lilltjejen måste kissa, extra mat, vatten, vattenskålar, godis, leksaker och massa till oss själva också. Men resan gick jättebra!!!



Singoalla jamade när hon satt i buren, men så fort hon kom ut så blev hon hellugn. Hon hade selen på sig och satt och tittade på allt spännande som hände i vagnen.



När husse gick på toaletten tog det inte lång tid innan Singoalla tog över platsen.



Det var mycket som hände utanför fönstret också!



Efter att ha tittat på alla stora och små hundar och katter så blev lilltjejen trött och somnade i knät. Inte bara husse o matte som blir trötta av att resa :)

Vi kom hem i tryggt förvar och där fick hon träffa husets katter Simba och Sammet. Simba kunde verkligen inte bry sig mindre, han har nog blivit lite för gammal för att orka bry sig om småtjejer, men Sammet däremot - där blev det en liten catfight dessa två divor emellan :)
Här nedanför sitter Singoalla med Simba (som inte kunde låta bli att äta upp Singoallas kattungemat).



Sammet ligger på sin utkiksstol och Simba latar sig på värmegolvet. Singoalla verkar lite feg just här, men det gick över rätt fort...





Tvätta sig måste en fin katt göra, även om det är julafton.



Två trötta stockholmare på en falkenbergssoffa :)



Som vanligt söker sig lilltjejen till höga höjder och just här har hon lagt sig på husets högst vitrinskåp. Finns inga hinder för en bengaltjej inte :)

Det blev även några promenader i snön och det verkade intressant! Hon sprang fram som vanligt och spanade på allt.



Här busar hon med Sammet.



Kommer nog bli mer som ska utforskas till sommaren då det är gräs och buskar överallt och massa träd att klättra i!

Som sagt kom de två tjejerna inte så bra överens. Jag tror Singoalla trodde var större och häftigare än hon var, medan Sammet mycket väl vet att hon är drottningen i huset. Men lite utmaning har väl inte skadat någon? :)





Däremot vinner Sammet på en punkt: hon får gå ut när hon vill. Singoalla blev lite avis...



Själv är jag "the crazy cat lady". Katter överallt!



Thomas fick även han sin beskärda kattmys-del :)





Singoalla har tjock svans wohoo! Tror det är Sammet som ligger o lurar nånstans...



Tågresan till Stockholm gick också jättebra!



Hon sov större delen av tågresan, det hade nog varit en händelserik vecka för vår lilla dam :)



En underbar julvecka med massa mat och mys och katter som bråkar och leker om vartannat. När vi kom hem gick Singoalla runt och pratade, som att hon förväntade sig att det skulle vara fler katter där. Men väl hemma verkar hon trivas rätt bra med att bli ordentligt bortskämd av husse o matte :)


RSS 2.0