Bus, gömställe och finbesök

Det var ett tag sen vi skrev, men för Singoalla är det ingen lugn stund. Hon har kommit in i en "nu ska jag hoppa fram och skrämma er"-fas. Hon gömmer sig under täcken och filtar och smyger sakta fram och attackerar en. När vi öppnar ytterdörren behöver hon bara fem centimeter för att smyga sig ut och springa upp en våning och gömma sig under cyklar och barnvagnar. Men hennes favorit är antagligen ben, och framförallt nakna mansben (till Thomas stora förtret). Varje kväll mellan tandborstning och sängen ligger lilltjejen och lurar, redo att hoppa fram. Om man tittar på henne och visar tydligt att man ser henne, så vågar hon inte riktigt, men så fort man vänder bort blicken så har man en bengalkatt hängandes på benen. Inte alltför skönt allt gånger ;)

Men fjädervippan verkar rätt rolig den med...





Och så här söt kan hon va i ena sekunden...



... för att i nästa försiktigt smyga sig fram...



... och attack!



Hon verkar tycka att Thomas är smutsig av sig :)



Och här brukar hon ligga när vi inte hittar henne:



På hatt hyllan. Ett rätt bra gömställe faktiskt!





IKEAs klätterställning är fortfarande populär, även om hon börjar bli lite stor för den :)



Föräldrarna Bengtsson kom på besök och ville kidnappa med sig lilla Singoalla hem - men icke! Men lite gos o kel blev det ändå :)



Vet inte om detta är ett bevis på att hon är hungrig, om hon vill krypa in i diskmaskinen igen eller om hon bara är väldigt söt?

Nu kryper Singoalla runt i våra IKEA-påsar och hjälper till att vika tvätt, på sitt eget lilla vis.

Hon har det bra här, det tror vi allt :)

Tapetsering för fullt

Nu i helgen har vi tapetser vårt minsta rum för att göra om det till ett gästrum/kattrum och Singoalla ville vara med mer än hon fick, men hon smet in ibland ändå :)

Men först ännu en sov-bild, hon hamnar i så olika positioner, på så olika platser från dag till dag. Hon är så söt när hon sover.



Här har hon fått tag i en liten tapetrest och sträcker ut hela sin fina mage.











Så nu är tapetseringen klar, nu ska möbler, katthjul och klättervänliga hyllor in. Kommer bli riktigt fint hoppas vi :)

Film: Singoalla river tapeter


Film: Sötast


Veckan som gått

Den här veckan har varit händelsefull för lilla Singoalla. Det har kommit en stor spännande diskmaskin att klättra på och försöka krypa in i, vi har rivit ner tapeter för fullt och Singoalla hjälpte mer än gärna till! Hon sprang runt o gömde sig under tapeterna, hoppade upp o försökte fånga tapetrester som hängde kvar och var allmänt söt. Men igår blev det en väääldigt lång dag för vår lilla tjej. De senaste dagarna har det varit lite problem med hennes ena öga, det är svullet och igår kom det ut gul sörja så det bar iväg till veterinären. Vi var där kvart i fyra ungefär och det var en hektiskt kväll på djursjukhuset för vi kom inte in förrän vid klockan åtta. Singoalla både sov lugnt och kämpade för att ta sig ut ur buren under kvällen. Till slut fick vi äntligen komma in (efter att personalen hade mutat oss med saft o kakor efter all väntan) och då var Singoalla jätteuppjagad för att överhuvudtaget komma ut ur buren så då var de tvungna att ge henne lite lugnande innan undersökningen. Sedan undersökte de om hon hade något sår på själva hornhinnan men kunde inte se något. Men veterinären såg att hon var lite röd och var svullen så nu får hon ögondroppar i en vecka framåt. Förhoppningsvis blir det bättre inom några dagar! Det är fortfarande lite svullet och hon kisar fortfarande, men vi håller tummarna :)

För övrigt kan jag ju bara säga att hon är det sötaste som finns! Bildbevis följer här nedanför:













RSS 2.0