Sommar i Falkenberg!

Eftersom jag (Emma) ska jobba hela sommaren blev det en minisemester i Falkenberg första veckan i juni. Vi tog bilen ner och det tyckte inte Singoalla var så superkul direkt. Hon satt i sin bur och gnällde och klagade mest hela tiden. Men när vi tog en paus och hon fick gå ut och röra på sig gick hon på upptäcksfärd i bilen och tyckte det var riktigt spännande :)
När vi äntligen kom fram till Falkenberg så tog vi med Singoalla runt på tomten med koppel och självklart följde hon efter husets alfahona Sammet hela tiden.
Sammet och Singoalla inspekterar bilen.
Singoalla har varit ute på promenad i Stockholm också och vi har försökt få henne att vilja klättra i träd, men hon verkar föredra att nosa på gräset. Men i Falkenberg så nosade hon längs träden och försökte ta sig upp...
... och voilá! Första klätterturen i ett "riktigt" träd (hennes klätterställningar där hemma räknas inte). Och sen var det klättra, klättra, klättra som gällde :)
Vi gick iväg på en långpromenad genom skogen ner till ängen vid Vinån och Singoalla sprang och sprang och vi såg hur hon verkligen njöt av att få vara ute i naturen :)
Efter en underbar vecka i Falkenberg hos mamma och pappa Bengtsson så blev det en biltur tillbaka till Stockholm. Och direkt till sin klätterställning och somnade :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0