Första promenaden!

Idag var Singoalla ute och gick på gården, spanade omkring och nosade på buskarna. Tyvärr var inte kameran med denna gång, men vi tar det nästa gång :)

Jag har låtit Singoalla ha på sig sin kattsele en liten stund varje dag för att vänja sig och det har inte varit några problem. Första gångerna kändes det nog lite ovant för hon lade sig ner på golvet direkt, men ju mer hon har på sig den, desto bättre går det. Och så nu i lördags tog vi de första små stegen ut i trapphuset - vad spännande det var! Hon gick runt och nosade på grannens dörr och såg ut att fundera på om hon skulle testa att gå i trapporna, men hon avvaktade.
Så idag när jag kom hem från jobbet tog jag på henne selen och öppnade dörren och då promenerade hon ut i trapphuset. Jag bar upp henne i famnen när vi tog hissen ner, och hissen, den var läskig.
Men när vi väl kom ut så strosade hon runt jättefint och kurrade hela tiden. Efter en stund så började hon skaka, och jag vet inte om det var för att hon frös (fast det inte var så kallt) eller om hon var nervös, så då bar jag in henne igen, men hela vägen in så hade hon ögonen riktade mot dörren och de spännande sakerna där ute!

Känns skönt att testa på hur det går för henne i sele och vänja henne vid det nu före det blir för kallt, så att det inte känns nytt och konstigt till våren när hon kan gå ut lite mer.

Så nu sitter hon här bredvid mig och ser fin ut :)



Och ikväll fortsätter jakten på det ultimata katthjulet för Singoalla - idag ska det borras!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0