Första dagen

Nu är hon hemma hos oss!
Bilfärden hem var ingen höjdare, det var väldigt läskigt när vi körde fort på motorvägen. Singoalla blev ängslig och pep mycket då hon inte är en van bilåkare.
Men så fort vi kom av motorvägen och saktade ner så blev hon lugn och somnade nästan i buren.



När hon kom hem så gick hon försiktigt runt på upptäcksfärd. Toalådan gick hon till direkt, men köket var hon lite rädd för. I vardagsrummet såg hon den stora klätterställningen och med lite hjälp att få igång "den flygande musen" så vaknade hon till ordentligt!



Även repet var spännande - framför allt att tugga på!



Ikeas kattställning var även den populär, framför allt som tvättstation.
Det var lite knepigt att klättra upp alla våningar första gången, men med lite hjälp med ett kattspö som visade vägen så gick alla etapper bra.



Och så kommer husse och stör mitt i tvättningen :)



Men hon kom högst upp! Lite knepigare var det att komma ner...



Populäraste leken för dagen: Singoalla i symaskinskartongen som försöker fånga de gröna kattfjädrarna. Hon verkligen älskade kattspöt! Hon bar runt det som en hund bär runt en apportpinne :) Kartongen är bara ett bevis på att kattleksaker inte behöver kosta en förmögenhet. Hon gömde sig i den, hon hoppade upp på den, vi vände den upp o ner så att hon låg i den. Helt klart en höjdare!



Vi tänkte testa en liten vattenlek (bengalkatt som hon är) och lade tre isbitar i ett högt glas, mest för att se om hon reagerade eller tyckte det verkade intressant. Resultat: hon drack vattnet och struntade helt i den potentiella lekfaktorn.



Badkaret var lite mer intressant! Vi startade med lite rinnande vatten och satte sen i proppen för att få någon centimeters-nivå på vattnet. Det blev lite puffande på den rosa bollen innan det gröna kattspöt helt upptog hennes koncentration. Men någon väldans exaltation uppstod dock inte detta första vattenmöte.



Det har varit en väldigt händelsefull dag så nu vilar Singoalla för att orka leka järnet heeela dagen imorgon :)



Jag har lite filmklipp från dagen som jag tänkte försöka få ihop nu under kvällen, dock vill jag ha musik, men vågar inte använda artisters låtar och har inte riktigt rösten att spela in själv så vad göra?
Jag jobbar på det. Men tills dess: ha det fint och tack för alla kommentarer!


Kommentarer
Postat av: Linda

Jag säger bara det, såå himla söt! =D

2010-08-15 @ 23:19:31
URL: http://lindamariastenmark.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0